Kan ik online al bij je rondsnuffelen?



Onze besluitvorming gaat steeds sneller. Zo ook bij het kiezen van je volgende vergaderlocatie. Op basis van reviews heb je een shortlist gemaakt en je hebt geen tijd voor een bezoek.

Hoe fijn is het dan dat je tegenwoordig op een geweldige manier online kan rondsnuffelen op een locatie. Gewoon op een tijdstip die jou het beste uitkomt. Het bespaart je reiskosten, de locatie kan de kostbare tijd van de medewerker ergens anders voor gebruiken en het is goed voor het klimaat.

Zoals het gezegde luidt, beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Door de virtuele tour krijgen potentiële boekers te zien wat ze moeten weten over je locatie zonder extra lange beschrijvingen te lezen.

Naast indrukken kan je de vragen die je als boeker hebt bijvoorbeeld over break-out rooms of leuke lounges naast de zaal gewoon zelf selecteren en bekijken. What you see is what you get!

Om nu nog de verwachting te overtreffen ga je als locatie doen waar je het beste in bent: service with a smile. Die leuke ontvangst, begeleiding en uitleg in de zaal, dat heerlijke eerste bakje koffie gevolgd door een uitstekende lunch en dan tot slot de mooie glimlach weer en een zakje met wat kleins voor onderweg naar huis.

Wanneer mag ik bij jou online rondsnuffelen?

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Marco Kole

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement