Faircom Media sluit zich aan bij Convention Bureau Event Park AmsterdamFaircom Media gaat een partnerschap aan met Convention Bureau Event Park Amsterdam. De diensten van dit internationaal opererende bedrijf, gespecialiseerd in event branding, zullen worden aangeboden bij (inter)nationale relaties van het Convention Bureau. Daarnaast zal Faircom Media de hotel- en locatiepartners van Event Park Amsterdam waar gewenst grafisch adviseren en/of ondersteunen bij de voorbereiding en uitvoer van beurzen en zakelijke evenementen. Faircom Media werkt in de regio inmiddels al voor partnerbedrijven Novotel Amsterdam Schiphol Airport en het Schiphol A4 hotel.

Duurzaam
Michiel Smilde, destinationmanager van Event Park Amsterdam, is blij met deze nieuwe samenwerking. “Ik ken Jeroen Veenstra, de eigenaar van Faircom, al een tijd uit de eventbranche. De organisatie heeft ruime ervaring op het gebied van event branding in de MICE-wereld, zowel in binnen-als buitenland. Ze staan bekend als een zeer betrouwbare partner met veel kennis van zaken. Bovendien besteden zij hun productie zoveel mogelijk lokaal uit, waarmee wij regionale ondernemers laten meeprofiteren van onze contacten en wij onze relaties een zo duurzaam mogelijk product kunnen aanbieden. Duurzaamheid staat bij ons al een tijd hoog op de agenda.”

Jeroen Veenstra, eigenaar van Faircom Media, legt uit wat van hen een duurzame partner maakt: “Bij zakelijke events is het doorgaans gebruikelijk dat er vrij veel productie meegenomen wordt uit een ander land. Dan wordt het ter plekke gemonteerd. Wij vinden het veel slimmer om de gehele productie lokaal op te pakken. Dit zorgt voor minder transport, wat het gehele proces duurzamer maakt. Verder werken wij met duurzame en/of recyclebare materialen en beperken wij transport van materialen en monteurs. Vanzelfsprekend zijn wij erg tevreden met de samenwerking met Event Park Amsterdam.”

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Faircom Media Convention Bureau Event Park Amsterdam Event Park Amsterdam Michiel Smilde Jeroen Veenstra Haarlemmermeer Convention Bureau Bestemming
Algemene voorwaarden | privacy statement