Mews sponsort de Sustainable Hospitality Challenge van Hotelschool The Hague voor groener reizenMews, de toonaangevende hospitality cloud, is een officiële sponsor van de Sustainable Hospitality Challenge van Hotelschool The Hague, een initiatief dat als doel heeft om de ontwikkeling van milieuvriendelijke hospitality te bevorderen. 

De Sustainable Hospitality Challenge (SHC) bestaat nu 10 jaar en is uitgegroeid tot een wereldwijd kennisinitiatief. Het is gericht op toekomstgerichte studenten over de hele wereld en heeft als doel om investeringen in innovatieve, duurzame oplossingen die een tastbare impact hebben op de sector, te stimuleren en te creëren. 

"Het is een voorrecht om een bijdrage te leveren aan een evenement dat zo'n belangrijke boodschap heeft en het is hartverwarmend om zulke gepassioneerde en briljante betrokkenheid te zien bij de toekomstige generatie hospitality-professionals," zei Matt Welle, CEO van Mews. "Ik kan niet wachten om te zien welke ideeën de challenge oplevert." 

SHC is de grootste challenge voor studenten in de hospitalitysector. Studenten van meer dan 75 van de beste universiteiten ter wereld presenteren producten en oplossingen aan een 'Shark Tank' met leiders uit de sector, waaronder die van UN Tourism, Accor, Hilton en Marriott. 

"We zijn ongelooflijk enthousiast dat Mews sponsor is van de Sustainable Hospitality Challenge," zei Paul Griep, directeur van Alumni & Industry Relations bij Hotelschool The Hague en oprichter van SHC. "Mews brengt met hun expertise in hospitalitytechnologie een frisse en innovatieve kijk op de challenge. Hun inzet voor duurzaamheid zal onze studenten inspireren om buiten de gebaande paden te denken en nieuwe manieren van innovatie in de hospitality te ontdekken. Hun betrokkenheid verhoogt niet alleen het prestige van de challenge, maar verbreedt ook de horizon van mogelijke duurzame oplossingen in onze sector."  
    
Hotelschool The Hague, de trotse oprichter van de Sustainable Hospitality Challenge, biedt hoogwaardig onderwijs en baanbrekend onderzoek op het gebied van internationaal hospitality management, met de nadruk op de transformatie van duurzaamheid en digitalisering. De uiteindelijke doelstelling is om studenten te ontwikkelen tot gewilde afgestudeerden in de hospitalitysector die uitblinken in leidinggevende functies over de hele wereld. 

De sponsoring is een van de vele acties van Mews die pleiten voor milieubewuster reizen. Dankzij een unieke samenwerking en integratie met Hotels for Trees zijn er meer dan 40.000 bomen geplant vanwege het overslaan van housekeeping, waardoor er 20.000 uur aan housekeeping is bespaard. Mews heeft ook veel materiaal gepubliceerd om hoteliers aan te moedigen duurzamer te werken, waaronder een handleiding voor het Groene hotel van de toekomst en een speciale interne commissie voor klimaatactie. 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Mews Sustainable Hospitality Challenge Hotelschool The Hague
Algemene voorwaarden | privacy statement