artlogic NL heeft nieuw kantoor in AmsterdamMet trots kondigt artlogic Nederland de opening van hun nieuwe kantoor in Amsterdam Noord aan. Na het navigeren door de uitdagingen van de pandemie, is het team van het kantoor verheugd om partners en crewleden te verwelkomen op de nieuwe fysieke locatie. Dit kantoor,
gelegen aan de Kropaarstraat 1A, symboliseert de groei die artlogic NL heeft doorgemaakt en biedt hen de ruimte en flexibiliteit om onze ambities verder waar te maken.

"We zijn ontzettend blij met ons nieuwe kantoor", zegt Merel Kuilder, vestigingsmanager van artlogic NL. "De locatie brengt ons terug in het hart van de evenementenbranche." Onlangs kregen crewleden het nieuwe kantoor met eigen ogen te zien tijdens de eerste crewmeeting. ''Zo'n crewmeeting is natuurlijk de ideale gelegenheid om de crew weer bij elkaar te brengen en de aftrap te geven voor het komende  festivalseizoen'', aldus Merel Kuilder. artlogic nodigt iedereen uit om langs te komen voor een kop koffie en een rondleiding en om toekomstige mogelijkheden te bespreken.

Over artlogic
artlogic is een gedreven personeel dienstverlener voor de media- en evenementenbranche met de missie om veilige, lokale, kosteneffectieve en stressvrije personeelsoplossingen te bieden. De ruggengraat van de service is de zelf ontwikkelde softwareoplossing SquidWeb, die zorgt voor een soepele en transparante digitale orderverwerking. Het bedrijf is erkend voor bijzonder duurzaam personeelsbeheer, werkt CO2-neutraal en is een van de oprichters van het One Crew One Tree programma.

Het artlogic Network werd opgericht in 1999. Momenteel is artlogic actief in Oostenrijk, België, Cyprus, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Spanje en Nederland en heeft het een netwerk van partnerbedrijven in vele andere landen.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: artlogic NL personeel eventpersoneel
Algemene voorwaarden | privacy statement