Hotel de Zeeuwse Stromen. Overnachten, vergaderen, teambuilding… en dat alles binnen strandbereik!



Unieke locatie
Hotel-Congrescentrum de Zeeuwse Stromen is gelegen in Renesse, Zeeland. Met haar ligging aan de voet van de duinen, op 300 meter van het Noordzeestrand, maakt de locatie het wel érg aantrekkelijk om het nuttige met het aangename te verenigen. Even de benen strekken vóór, tijdens of na een inspannende sessie? De kust ligt letterlijk binnen strandbereik.
Verrassend veelzijdig
Het zijn niet alleen de zee en het strand die elkaar dagelijks ontmoeten aan de kust. Het congrescentrum van Hotel de Zeeuwse Stromen vormt namelijk meermaals per week het decor van zakelijke verblijven. Zo beschikt De Zeeuwse Stromen niet alleen over een 78 kamers tellend hoofdgebouw en een Duinpark met 57 accommodaties, maar heeft ze daarnaast ook een volledige business vleugel onder haar dak. Een aantal van niet minder dan 8 UNITs voorziet in de behoefte om dagelijks meetings, vergaderingen en heisessies te organiseren. Ook beschikt het hotel over een eigen restaurant met mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner. De huiselijk gedecoreerde hotelbar leent zich bij uitstek voor een (netwerk)borrel met snack. Daarnaast nodigt de ligging aan het strand uit tot het organiseren van teambuildingsactiviteiten. De samenwerking met diverse externe partijen maakt dat vrijwel geen aanvraag te gek is. Vergaderen? Bij De Zeeuwse Stromen maken ze van een bijeenkomst een belevenis.
CongresCoaches
Om vraag en aanbod naadloos op elkaar te laten aansluiten, is een sleutelrol weggelegd voor de CongresCoaches van De Zeeuwse Stromen. Dit deskundige, creatieve en gastvrije team begeleidt elke bijeenkomst van A tot Z. Voor vragen over accommodatietypes, zaalopstellingen en technische faciliteiten staan zij u met raad en daad bij. Zeeuwse gastvrijheid in combinatie met jaren van kennis op het gebied van zakelijke events; dat is wat u mag verwachten van de CongresCoaches van De Zeeuwse Stromen.
Groen denken én doen
Het hotel-congrescentrum is uniek gelegen, iets waar ze zich bij De Zeeuwse Stromen ook van bewust zijn. Wie met de natuur leeft en op een plek als Renesse woont en werkt, staat anders in het leven. De biologische diversiteit is ongekend. Dat bewustzijn was er al sinds de allereerste dag dat De Zeeuwse Stromen haar deuren opende. Sindsdien lopen groen denken én doen als een rode draad door de bedrijfsvoering van het hotel-congrescentrum. In 2023 is het devies nog steeds: "Laten we de natuur zo min mogelijk tot last zijn". Dit alles uiteraard zonder in te leveren op het comfort van haar (zakelijke) gasten. Als resultaat van deze inspanningen is het Green Key Gold certificaat ook dit jaar glansrijk verlengd.

https://vergaderen.zeeuwsestromen.nl/
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement