Vier ideeën voor een bedrijfsuitje tijdens een zonnige dag in de buitenlucht



Het voorjaar is begonnen en dat betekent dat het de leukste tijd van het jaar is voor een goed bedrijfsuitje. In deze blog beschrijven we vier originele ideeën voor een bedrijfsuitje die goed zijn voor de teambuilding en gegarandeerd voor leuke herinneringen zorgen. Beleef plezier met deze unieke activiteiten.

Een kitesurf clinic voor beginners 
Mocht je op zoek zijn naar een bedrijfsuitje dat een geheel nieuwe ervaring zal zijn voor het grootste deel van de werknemers? Ga voor een kitesurf clinic, uiteraard gericht op beginners. Je wil natuurlijk gaan voor een origineel en uitdagend bedrijfsuitje en dit is daar het perfecte idee voor. De werknemers gaan onder begeleiding van professionele instructeurs eerst op het strand oefenen met de kite en vervolgens het water op om deze stoere sport te beoefenen. Het vergt echt doorzettingsvermogen, maar de kick die iedereen daarna samen zal hebben van de adrenaline zorgt voor een gegarandeerd succes. 

Doe een strand escape room
Een bedrijfsuitje dat de laatste jaren heel populair is geworden is de Escape Room. Toch kun je hier ook eindeloos mee variëren, en met het mooie weer is het leuk om te gaan voor een strand escape room. Zo worden er verschillende teams gemaakt binnen het bedrijf en deze worden op een speciaal afgezet strandterrein uitgedaagd om samen te werken, oplossingen te zoeken en uiteindelijk om te ontsnappen uit de omgeving. Deze activiteit schreeuwt teambuilding en zorgt voor veel gezonde competitie.

Doe een cocktail workshop op het water 
Het kan ook zijn dat je als bedrijf wil kiezen voor een meer ontspannen en gezellige ervaring als bedrijfsuitje. In dat geval kun je kiezen voor een cocktail workshop op het water. Een ervaren mixologist zal aan de slag gaan met het maken van heerlijke cocktails en uitleggen hoe je deze zelf maakt. Creëer creativiteit bij de werknemers doordat ze hun eigen cocktails mogen maken en er ontstaat sociale interactie terwijl jullie genieten op het water.

Ga voor een yoga en meditatie workshop op het strand
Wellicht ben je als bedrijf wel enorm op zoek naar een rustgevend bedrijfsuitje om een rustige en ontspannen sfeer te krijgen binnen het team. Dan kun je kiezen voor een yoga en meditatie sessie op het strand. Geniet van de voeten in het zand en de rustgevende zee terwijl je aan de slag gaat met fijne oefeningen. Zo zal iedereen lekker stretchen en bewegen tijdens yoga en afsluiten met meditatie voor de mentale gezondheid.

Afbeelding van Manfred Richter via Pixabay
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement