Marina Bay Sands Center in Singapore strategische partner van Event Council Partner en Professional Convention Management AssociationDe bekroonde Sands Expo en Conventie van Marina Bay Sands Center heeft zijn relatie verdiept met twee MICE-beroepsorganisaties - Events Industry Council (EIC) en Professional Convention Management Association (PCMA) – creëren strategische partnerschappen die de toekomst van de industrie vorm zullen geven.

EIC, een prominente wereldwijde federatie die meer dan 103.500 individuen en 19.500 bedrijven vertegenwoordigt in de industrie voor zakelijke evenementen, heeft Sands Expo en Convention Center verwelkomd als zijn eerste strategische samenwerkingspartner in Azië. Door de driejarige samenwerking zal Marina Bay Sands haar positie verder verbeteren toewijding aan evenementprofessionals en industrie-excellentie op wereldwijde schaal, vormgeven aan de inhoud van toekomstige bijeenkomsten. De samenwerking zal Marina Bay Sands een robuust platform bieden strategische erkenning en leiderschapskansen in samenwerking met EIC's Certified Meeting Professional (CMP), CMP Fellows en kennisprogramma's.

Als onderdeel van het partnerschap zullen 100 klantgerichte medewerkers in Marina Bay Sands worden geaccrediteerd met de Sustainable Event Professional Certificate (SEPC) binnen de komende 12 maanden. Nu het geïntegreerde resort een leidende brugfunctie vervult, zal het partnerschap meer mogelijk maken Door de EIC geleide initiatieven zullen plaatsvinden in Azië, waaronder trainingsprogramma's en studiemissies. Dit zal resulteren in een uitwisseling van best practices en de normen van het MICE-aanbod in de gebieden verhogen van duurzaamheid en innovatie in de hele regio.

“We zijn vereerd om het eerste congrescentrum in Azië te zijn dat samenwerkt met de evenementenindustrie Raad als strategische partner. Dit partnerschap erkent niet alleen onze inzet voor uitmuntendheid in de evenementenindustrie, maar benadrukt ook onze toewijding aan thought leadership, duurzaamheid en innovatie. We zijn verheugd om de uitwisseling van best practices te bevorderen en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de industrie", zegt Ong Wee Min, Vice President of Conventions & Tentoonstellingen, MICE in Marina Bay Sands.

“Het partnerschap is gebaseerd op onze gedeelde waarden die excellentie in de evenementenindustrie bevorderen, bouwen capaciteiten door uniforme praktijknormen te bevorderen en de hoogste normen te stellen voor professionele en persoonlijke groei voor mensen in onze branche”, zegt Amy Calvert, CEO van EIC. "We zijn dankbaar voor de kans om met Marina Bay Sands te werken aan een diverse reeks initiatieven die dat wel zullen doen ten goede komen aan onze branche en de eventprofessionals die we wereldwijd bedienen.”

Marina Bay Sands heeft ook haar langdurige samenwerking met PCMA verdiept. Dit nieuwste samenwerking bouwt voort op de sterke relatie die begon in 2015 en betekent een voortzetting toewijding aan het bevorderen van de wereldwijde meetings- en evenementenindustrie. Marina Bay door de jaren heen Sands en PCMA hebben nauw samengewerkt aan verschillende initiatieven, waaronder talentontwikkelingsprogramma's en samenwerking op het gebied van industriekwesties, het bevorderen van een gedeelde missie van
het stimuleren van excellentie en innovatie in de MICE-sector.

Met de nieuwe fase van het PCMA-partnerschap zal Marina Bay Sands het collectief benutten sterkte van de eigendommen van Las Vegas Sands in Singapore en Macau. Door het samenbrengen van de expertise en middelen over de eigendommen van Sands in de regio, is deze samenwerking bedoeld om verder te gaan versterken van de gedeelde doelstellingen van PCMA en de geïntegreerde resortleider, waarbij kritieke onderwerpen worden aangepakt zoals duurzaamheid, innovatie, technologie, talentontwikkeling en publieksbetrokkenheid. “We zijn er trots op onze samenwerking met PCMA te verdiepen door de collectieve kracht van Las Vegas Sands' eigenschappen aan deze samenwerking. Deze samenwerking vertegenwoordigt een opwindend nieuw hoofdstuk, gebruikmakend van de expertise en middelen van zowel Singapore als Macau om gelijkmatig te leveren grotere waarde voor onze stakeholders en de industrie als geheel", aldus de heer Ong.

“Singapore als land heeft wereldwijd consequent boven zijn gewicht gestoten, zowel binnen als buiten de EU industrie van zakelijke evenementen, Marina Bay Sands verpersoonlijkt dergelijk leiderschap. PCMA, van zijn kant deelt dezelfde passie, toewijding en leiderschap in de zakelijke evenementenarena wereldwijd en met onze diepere relatie met Sands zullen we onze collectieve kracht gebruiken om verder te rijden economisch en sociaal goed door middel van zakelijke evenementen in de regio en over de hele wereld”, zei Sherrif Karamat, CAE, President & CEO, PCMA en CEMA.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Marina Bay Sands Center Singapore Events Industry Council Professional Convention Management Association Partnerschap Bestemming
Algemene voorwaarden | privacy statement