Nieuw: IntercityHotel Breda



IntercityHotel is „on the move“ in Nederland: het nieuwe IntercityHotel Breda is geopend. Het hart wordt gevormd door de “CitySquare”, de door de locatie geïnspireerde, gezellige lobby. Het hotel biedt 174 goed uitgeruste kamers waar men tot rust kan komen. De medewerkers, “CityScouts”, kennen Breda op hun duimpje en delen inside-informatie. Het restaurant en de bar zijn een ideale plek om elkaar te ontmoeten.

Denis Hüttig, Senior Vice President Operations H World International, zegt: “Het IntercityHotel Breda is alweer het derde IntercityHotel in Nederland. Dankzij de goede samenwerking met onze partners Commerz Real en Synchroon B.V. en J.P. van Eesteren B.V. blijven we nog steeds groeien.”

“Dankzij betrouwbare samenwerkingspartners die in uitdagende tijden mooie projecten mogelijk maken, kunnen we nu de opening van het IntercityHotel Breda vieren”, zegt Dirk Schuldes, Global Head of Real Estate Hospitality and Shopping bij Commerz Real. “We zijn blij en trots dat we dit prachtige hotel kunnen toevoegen aan het European Hotel Fund, waar het een bijdrage kan leveren aan onze institutionele beleggers.”

Marco Peppel, Chief Executive Officer J.P. van Eesteren: “Met de unieke mix van residentiële, commerciële en recreatieve ruimtes wilden we een sfeervolle locatie voor een nieuwe generatie creëren. Daarnaast biedt het hotel een uitstekende omgeving voor internationale bedrijven die vanuit de kantoren van 5TRACKS werken Het is prachtig om alles tot leven te zien komen. Ons doel als ontwikkelaars en bouwers is immers om mensen een duurzame plek te bieden waar ze graag zijn.”

Het IntercityHotel past perfect in Breda: creatief, lokaal en gezellig tegelijk, het hotel is de slimme hub voor ontdekkers van de stad om te werken, te eten en te ontspannen. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel: vier vergaderruimtes met daglicht vormen de ideale omgeving voor vergaderingen en evenementen ? voorzien van de meest moderne conferentietechnologie. 

Stoffel Verjaal, General Manager IntercityHotel Breda, vult aan: “Mijn team en ik zijn erg blij dat wij onze gasten in het bruisende, historische en tegelijkertijd jonge Breda mogen verwelkomen. Veel dank gaat uit naar de stad en onze partners voor dit warme welkom.”

Breda ligt ten zuiden van Rotterdam in de regio Noord-Brabant en staat bekend om zijn levendige creatieve aanblik. Veel bekende DJ's en producers begonnen hun carrière in de "DJ City" en behaalden later grote internationale successen. Het IntercityHotel maakt deel uit van het project "5TRACKS", een nieuw modern gebouwencomplex met een mix van appartementen, kantoren, winkels en horeca in de directe nabijheid van het Centraal Station van Breda. 

Het IntercityHotel Breda wordt geëxploiteerd door H World International als pachter. Het pand is eigendom van het vastgoedfonds "Commerz Real Institutional European Hotel Fund" van Commerz Real, een vastgoeddochteronderneming van de Commerzbank Group. De projectontwikkeling en bouw zijn uitgevoerd door Synchroon B.V. en J.P. van Eesteren B.V. Samen werken ze al aan het volgende IntercityHotel in Leiden dat later in de zomer van 2024 wordt geopend. 

Meer informatie en boekingen: www.hrewards.com
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: IntercityHotel Breda Hotel Breda Locatie Brabant
Algemene voorwaarden | privacy statement